Pawel Grabka

Nowe pojekty

Ruszyły zapisy do nowych projktów przygotowanych przez naszą fundację

Każdy znajdzie coś dla siebie. Dla najmłodszych przygotowaliśmy "Biwak Mikołajkowy" bogaty w program o tematyce świątecznej z niespodziankami i upominkami. Oferta dla dzieci i młodzieży to zimowiska w Korbielowie. Przepiękne krajobrazy, świeże, górskie powietrze gwarantują przeżycie prawdziwej zimowej przygoty. W ośrodku w którym bdziemy mieszkać znajduje się kryty basen, grota solna, sauna i jacuzzi, bilard, ping-pong. Nie opodal ośrodka znajdują się wyciągi narciarskie o różnej skali trudności. Bardziej ekstremalne warunki i niepowtarzalną atmosferę zapewnimy projektem "Rejs Zawiszą Czarnym" - jachtem, który odwiedził wszystkie kraje nad Bałtykiem i Morzem Północnym. Wielokrotnie pływał na Morzu Śródziemnym i Oceanie Atlantyckim. Szczegóły naszych programów odnajdą Państwo w zakładce "Projkety fundacji" lub bezpośrednio naciskając banerki reklamowe.

Bądź ze wszystkimi informacjami na bieżąco. Zapisz swój adres e-mail!